Χρησιμοποιείτε αλουμινόχαρτο στο μαγείρεμα; Σταματήστε το

Μελέτες, φέρνουν στο φως στοιχεία, που σοκάρουν. Δείτε τον σοβαρό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε, το αλουμινόχαρτο στο μαγείρεμα!

Η υπερέκθεση του ανθρώπου στο αλουμίνιο είναι επικίνδυνη για την υγεία, εξηγεί η επιστήμονας στην Daily Mail και προσθέτει ότι ένας ενήλικας 60 κιλών μπορεί μάξιμουμ να καταναλώνει 6 milligramme αλουμινίου την εβδομάδα, όπως ορίζει και η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Επίσης, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η υπερκατανάλωση αλουμινίου συνδέεται με το Αλτσχάιμερ, τα προβλήματα στα οστά και στα νεφρά.

Άφησε την ψήφο σου

53 πόντοι
Θετική Ψήφος Αρνητική Ψήφος

Total votes: 0

Θετικοί ψήφοι: 0

Ποσοστό θετικών ψήφων: 0.000000%

Αρνητικοί ψήφοι: 0

Ποσοστό αρνητικών ψήφων: 0.000000%

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε εύκολα και γρήγορα. Δημιούργησε την ανάρτησή σου!

Γράψε ότι σου κατέβει

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.