Ζευγάρι παντρεύτηκε στην κορυφή του Έβερεστ μετά από ανάβαση 3 ε

Ο James Sissom, 35 ετών, και η Ashley Schmieder, 32 ετών, από την Καλιφόρνια παντρεύτηκαν στην κορυφή του Έβερεστ μετά από πεζοπορία 3 εβδομάδων στο χιόνι. Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην ανάβαση, σε κακοτράχαλα μονοπάτια και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν αλλά παρόλα αυτά ο γάμος τους ήταν απόλυτα επιτυχημένος και η νύφη, μάλιστα, φορούσε και νυφικό. Το ζευγάρι ήθελε ο γάμος του να είναι διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλον και να μείνει αξέχαστος.

Οι δυο τους προγραμμάτιζαν το ταξίδι εδώ και έναν χρόνο, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης 5.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η Ashley είπε: “Μετά από πολλή συζήτηση, αποφασίσαμε ότι ένας παραδοσιακός γάμος δεν ήταν για μας. Είμαστε και οι δύο εραστές της υπαίθρου και είχαμε εμπειρία σε ανάλογες αναβάσεις σε μεγάλο υψόμετρο, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε τον γάμο μας μια μικρή περιπέτεια, που θα θυμόμαστε για πάντα”.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον ειδικευμένο φωτογράφο Charleton Churchill. Μάλιστα η τοποθεσία και η θέα κλέβουν την παράσταση σε όλες τις γαμήλιες εικόνες…

Άφησε την ψήφο σου

53 πόντοι
Θετική Ψήφος Αρνητική Ψήφος

Total votes: 0

Θετικοί ψήφοι: 0

Ποσοστό θετικών ψήφων: 0.000000%

Αρνητικοί ψήφοι: 0

Ποσοστό αρνητικών ψήφων: 0.000000%

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε εύκολα και γρήγορα. Δημιούργησε την ανάρτησή σου!

Γράψε ότι σου κατέβει

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.