Επίσημα τα iPhone 7, iPhone 7 Plus

iphone

 Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Οι νέες συσκευές δεν διαφέρουν σημαντικά σε σχεδίαση σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα μοντέλα όμως αλλαγές υπάρχουν. Οι κεραίες είναι πλέον πιο διακριτικά ενσωματωμένες στο σύνολο, χωρίς να φαίνονται πολύ. Η νέα τοποθέτηση επιτρέπει για τοποθέτηση μεγαλύτερης κάμερας και στα δύο μοντέλα (12MP στο iPhone 7, 12MP στο iPhone 7 Plus και συγκεκριμένα 2 κάμερες) με optical image stabilization και στις δυο περιπτώσεις. Τα νέα iPhone είναι αδιάβροχα (συγκεκριμένα “splash και water resistant”), κάτι που φέρνει αλλαγή τόσο στο home button όσο και στο headphone jack. Το δεύτερο εξαφανίζεται και όλο το “παιχνίδι” γίνεται πλέον είτε ασύρματα είτε μέσω του Lightning port, ενώ το home button δεν είναι πλέον “clickable”.

iphone-07

Με τα iPhone να έχουν πλέον αγγίξει τα 1 δις κομμάτια, η Apple υπόσχεται για τα νέα iPhone 40% ταχύτερο επεξεργαστή, stereo speakers, δύο νέα χρώματα (Jet Black, Black), True Tone flash με 4 LEDS, 25% πιο φωτεινή οθόνη, μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε iPhone μέχρι σήμερα. Τα iPhone 7, iPhone 7 Plus έρχονται σε 32, 128 και 256GB, με τη μέγιστη χωρητικότητα να έρχεται μόνο στα Jet Blaxk models. To iPhone 7 ξεκινά από τα 649 δολάρια, το iPhone 7 Plus στα 769 δολάρια, ενώ και οι 2 συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στις 24 Σεπτεμβρίου. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. Λίγο αργότερα έρχεται και το iOS 10, στις 13 του ίδιου μήνα.

apple-head

Μαζί τους η Apple ανακοίνωσε και νέα ενσύρματα ακουστικά με Lightning port που θα περιλαμβάνονται στη συσκευασία, όπως άλλωστε και το Lightning to audio jack adapter, με κάθε iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Άφησε την ψήφο σου

53 πόντοι
Θετική Ψήφος Αρνητική Ψήφος

Total votes: 0

Θετικοί ψήφοι: 0

Ποσοστό θετικών ψήφων: 0.000000%

Αρνητικοί ψήφοι: 0

Ποσοστό αρνητικών ψήφων: 0.000000%

Αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε εύκολα και γρήγορα. Δημιούργησε την ανάρτησή σου!

Γράψε ότι σου κατέβει

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.